Vijesti

Помоћ Подручном одјељењу „Прве основне школе“ Сребреница у Сасама

У склопу пројекта помоћи локалној заједници, у циљу промоције друштвено одговорног пословања компаније „Гросс“ д.о.о. Градишка ПЈ Сребреница, те развоја и унапријеђења образовања и васпитања на територији општине Сребреница, а у сарадњи са руководством „Прве основне школе“ Сребреница, установљена је потреба за замјеном дотрајалог шпорета на чврсто гориво (дрва) у Подручном одјељењу у Сасама.

Због недостатка финансијских средстава, шпорет на који су се гријали ученици овог Подручног одјељења, годинама је кориштен, те је био дотрајао и није користио својој сврси, па је стога била потребна његова замјена. Увидјевши да се ради о великом проблему, који Школа није у стању сама да санира, поготово из чињенице да се приближава зимски период, одлучили смо да купимо савремену пећ – камин са пратећом опремом и исту донирамо Подручном одјељењу „Прве основне школе“ Сребреница у Сасама, како би се ријешило гријање учионице у којој борави 5 малишана са својом учитељицом.

Учитељица и ученици су одушевљени поклоном и изразили су захвалност на донацији, а осмјех на њиховим лицима био је наша награда и подстрек за даље хуманитарне акције.

 

Повезане вијести:

https://www.upsmedia.ba/vijesti/rudnik-olova-i-cinka-sase-pomoc-skoli-u-sasama

 

 

 

Ostale vijesti

Adresa

Gross d.o.o. Gradiška
Vidovdanska br. 15
78400 Gradiška

Telefon

+387 56 410 694
+387 56 411 039