Vijesti

Jesenje radničke sportske igre

U okviru sportskih aktivnost privrednog društva „Gross“ d.o.o. počele su radničke sportske igre koje će se održati na fudbalskim i odbojkaškim terenima. Za fudbalsko takmičenje prijavljeno je deset ekipa koje će igrati kup sistem od 8.  do 10. oktobra, dok su polufinalne i finalna utakmica na programu u subotu 11. oktobra. Istog dana  održaće se i takmičenje u odbojci na pijesku za žene gdje će uzeti učešće pet ekipa iz različitih sektora.

Žrijebom su izvučeni sledeći fudbalski i odbojkaški parovi:

  1. Direkcija-Služba opštih poslova
  2. Flotacija-Mašinska služba
  3. Elektro služba-Jama smjena „D“
  4. Jama smjena „A“-Jama smjena „C“
  5. Jama smjena „B“-Jama smjena „SPS“

  1. Laboratorija-Računovodstvo
  2. Flotacija-Služba opštih poslova
  3. Slobodna je ekipa:Direkcije

U prvom kolu 8. oktobra sastale su se ekipe Direkcije i Službe opštih poslova u 15 časova, pobjedila je ekipa Direkcije rezultatom 3:1 i plasirala se u polufinale. Golove za ekipu Direkcije postigli su Toško Rakita dva pogotka i Nenad Milovanović jedan pogodak, dok je strijelac u poraženoj ekipi bio Dragan Zarić.
U drugom susretu koji je bio na programu u 15:30 časova sastale su se ekipe Flotacije-Mašinske službe, utakmica je završena rezultatom 8:4 za ekipu Flotacije. Strijelci na meču za pobjedničku ekipu bili su: Jugoslav Petrić dva pogotka, Vučetić Dejan dva pogotka, Mitar Aćimović dva pogotka,  dok su se sa po jednim golom u listu strijelaca upisali  još Boško Turuntaš i Drago Radović. Za poraženu ekipu golove su postigli Nenad Stojanović tri pogotka i Miroslav Petrović jedan pogodak.

Rezultati utakmica odigranih 8. oktobra su:

Direkcija-Služba opštih poslova    3:1

Flotacija-Mašinska služba   8:4

Ostale vijesti

Adresa

Gross d.o.o. Gradiška
Vidovdanska br. 15
78400 Gradiška

Telefon

+387 56 410 694
+387 56 411 039