Vijesti

ЈЕСЕЊЕ СПОРТСКЕ РАДНИЧКЕ ИГРЕ

Традицију организације радничких спортских игара наше Друштво наставља и ове године на фудбалским теренима спортско рекреативног комплекса, који је изграђен у склопу фирме.
У такмичењу су учествовале све службе које су са својим најбољим представницима одмериле снагу и вештине у фудбалу.

ПРВИ КРУГ

Први круг такмичења почео је 30.08. у 15 часова утакмицом између екипа Јама смена А – Флотација и завршен је резултатом 0:3.
Друга утакмица првог круга почела је 01.09. у 15 часова, у којој су учествовале
екипе Јама СПС- Јама смена Д. Утакмица је прошла без икаквих проблема и завршена је резултатом 5:5, међутим након пенала победу је однела екипа Јама СПС.
Трећа утакмица првог круга одржана је 04.09. у 15 часова, у којој су учествовале
екипе Јама смена Б- Машинска служба. Утакмица је завршена резултатом 3:1.
Дана 05.09. одржане су две утакмице. Екипа Електро службе састала се са екипом Јама смена Ц, у 15 часова.Утакмица је завршена резултатом 2:4.
Одмах након тога, на терен су изашле екипе Дирекција – СОП, које су утакмицу привеле крају  резултатом 4:1.

ДРУГИ КРУГ

Без паузе, наши играчи су наставили истим темпом и већ 06.09. смо ушли у други круг такмичења.
Дана 06.09. на терен су изашле екипе Флотација- Јама смјена Б, и приредили нам занимљиву утакмицу за гледање, која се завршила резултатом 10:1.
Дана 07.09. гледали смо фаворите такмичења, Јама СПС – Дирекција.Утакмица се и поред великог труда играча Дирекције завршила резултатом 2:1.

Екипа Јама смјена Ц је прошла директно у полуфинале.

ПОЛУФИНАЛЕ

У полуфиналној утакмици која је одржана 08.09. у 15 часова, гледали смо оштру борбу између екипе Јаме  СПС и Јама смена Ц. Почетком меча, екипа Јама СПС је морала наставити игру са играчем мање, али ни то није спречило екипу да оствари победу и осигура пласман у финале. Утакмица се завршила резултатом 7:2.
Екипа Флотација је прошла директно у финале.

ФИНАЛЕ

Дана 14.09. одржано је дугоочекивано финале јесењих радничких игара.Пре почетка финалне утакмице, у 15 часова одржана је ревијална утакмица између екипе Ветерани “Гросс”- Надзорници.Екипе су дале све од себе, приредиле навијачима занимљиву утакмицу која се завршила резултатом 3:5.
Наставили смо даље,у 15:30 часова уз пуне трибине, подршку навијача из фирме и мјесне заједнице, почела је финална утакмица између екипе Јама СПС- Флотација.
Од првог минута, екипе нису штеделе снагу и почела је жустра борба за победнички пехар. Прво полувреме завршено је вођством екипе Јама СПС.Екипа Флотације се у друго полувреме вратила у другом светлу, враћајући напетост и неизвесност у игру. Шарац Марко голом у задњем минуту , довео је своју екипу до изједначења .Након краће паузе, договорено је да се игра наставља у продужецима.И поред предвиђања, да ће продужеци бити без голова, да ће се играти пенали, екипа Јама СПС нам је приредила велико изненађење.     Борбом до задњег минута, тимским духом,и уз подршку навијача екипа Јама СПС је постигла два гола у задњих 5 минута! Стрелци ова два победничка гола били су Милутиновић Жељко и Немања Илић Швабо. Наравно, ништа не би било могуће без вере у свој тим подршке од стране тренера Митровић Нике.
Након утакмице, екипама су уручени пехари,а дружење уз гозбу се наставило у кругу Друштва.

Још једном, честитке победницима и свим учесницима јесењих радничких игара, и радујемо се дружењу следеће године.

Коначан пласман екипа:
1.Јама смјена СПС
2. Флотација
3.Јама смјена Ц

 

Ostale vijesti

Adresa

Gross d.o.o. Gradiška
Vidovdanska br. 15
78400 Gradiška

Telefon

+387 56 410 694
+387 56 411 039