Vijesti

Posjeta „Mladih preduzetnika“ SŠC Srebrenica kompaniji „Gross“

Briga o studentima i školarcima, jedan je od najvažnijih aspekata društveno odgovornog poslovanja kompanije “Gross”.U okviru saradnje sa lokalnom zajednicom , cilj nam je da potpomognemo razvoj mladih, učestvujemo u stvaranju kvalitetnog i obrazovanog kadra, kao i da podržimo naše mlade preduzetnike.

Na molbu Udruženja “Prijatelji Srebenice”, dana 05.04.2017. godine pripremili smo dobrodošlicu našim mladim preduzetnicima iz srednje škole u Srebrenici. Učenici SŠC Srebrenica, rade na projektu “Mladi preduzetnici za društvene promjene“, koji je podržan od Ambasade Kraljevine Holandije u Bosni i Hercegovini. Učenici su sa profesoricom Milenijom Nikolić , uz pratnju našeg stručnog osoblja, obišli prostorije laboratorije,i  imali su priliku da u vide i učestvuju u  praksi o kojoj su učili u školi.  Na ovaj način mladi ljudi, upoznaće se sa radom u industrijskom sektoru, što može biti od izuzetnog značaja za njihov dalji rad i razvoj.

Čast nam je što su učenici izabrali upravo našu kompaniju za posjetu, i zadovoljstvo nam je , kao i uvijek da ugostimo mlade I talentovane ljude, I pomognemo njihovom razvoju I napretku.

 

Ostale vijesti

Adresa

Gross d.o.o. Gradiška
Vidovdanska br. 15
78400 Gradiška

Telefon

+387 56 410 694
+387 56 411 039