Vijesti

ОПРЕМА ЗА ФУДБАЛСКИ КЛУБ „ГУБЕР“

У склопу пројекта помоћи и развоју спорта, културе и образовања на подручју општине Сребреница обезбједили смо и уручили комплет опреме Фудбалском клубу „Губер“ из Сребренице.

Опрема се састоји од 10 фудбалских лопти, 40 дресова, 10 пари копачки и два пара голманских рукавица, у вриједности од око 3.000 КМ.

Представник ФК „Губер“ Немања Маринковић захвалио је на подршци и урученој помоћи, са којом ће овај клуб успјети да превазиђе одређене проблеме и испунити стандарде за такмичење у Другој лиги Републике Српске.

Маринковић је рекао да ће ова опрема омогућити фудбалерима „Губера“ да редовно тренирају и такмиче се у наставку сезоне.

Примопредаји опреме присуствовао је и начелник општине Сребреница Младен Грујичић који се захвалио нашем привредном друштву на разумијевању за проблеме овог фудбалског клуба, те изразио наду да ће се и други привредни субјекти угледати на нашу предузеће и укључити у рјешавање потреба локалне заједнице.

„Изузетно цијенимо однос руководства и друштвену одговорност фирме `Гросс` према локалној заједници јер се одазивају на све позиве и обезбјеђују разне врсте подршке и помоћи. Све што је у посљедње четири године урађено на стадиону овог клуба финансирала је ова компанија или су радове извели њихови радници“, навео је Грујичић.

Поред донације у спортској опреми, привредно друштво „Гросс“ д.о.о. Градишка свим фудбалерима наведеног клуба обезбиједиће и здравствени преглед.

Ostale vijesti

Adresa

Gross d.o.o. Gradiška
Vidovdanska br. 15
78400 Gradiška

Telefon

+387 56 410 694
+387 56 411 039