Vijesti

Одиграна футсал утакмица ГРОСС против Репрезентације БиХ обољелих од дијабетеса

ГРОСС тим и Репрезентација БиХ су на први дан прољећа одиграли припремну утакмицу за Европско футсал првенство особа обољелих од дијабетеса, које ће се одржати од 24. до 31. јула 2016. године у Сарајеву.

SONY DSC

Репрезентација БиХ је преломила резултат у задњих 10 минута утакмице када је било неријешено 3:3.

SONY DSC

Након тога пошто је прво прољећно сунце сијало директно у очи екипи ГРОСС-а, дошло је до преокрета у резултату и утакмица је завршена са 3:7 за Репрезентацију БиХ.

Утакмицу је пратило и низ других дешавања, који су имали за циљ едукацију људи о болести дијабетеса. У склопу ове идеје волонтери Дома здравља Сребреница и Удружења дијабетичара Сребреница су бесплатно вршили тест висине шећера у крви за све госте, гледаоце и званице.

Др Мидхат Мујић и стручни штаб Репрезентације БиХ су присутним званицама и представницима писаних и ТВ медија представили званични дрес Репрезентације БиХ за предстојеће Европско првенство.

SONY DSC

Др Инга Марковић је одржала два веома запажена предавања на тему: Дијетотерапијски приступ у превенцији и лијечењу дијабетес меллитуса и Истина о шећеру, гдје је на крајње интересантан начин приказала нека поређења хране (слаткиша) коју користимо, а погубна су по наше здравље.

SONY DSC

Др Мидхат Мујић је одражао предавање о превенцији и контроли дијабетеса на начин да је ову проблематику појаснио и приближио разумијевању обичних људи, који немају образовање у области медицине и у потпуности је задржао будну пажњу око 100 слушалаца до задњег тренутка свог излагања.

SONY DSC

ГРОСС компанија још једном жели Репрезентацији БиХ најбољи успјех на предстојећем првенству и у спортском дијелу такмичења али и као домаћинима првенства.

СРЕЋНО МОМЦИ!

Ostale vijesti

Adresa

Gross d.o.o. Gradiška
Vidovdanska br. 15
78400 Gradiška

Telefon

+387 56 410 694
+387 56 411 039