Vijesti

Министар Петар Ђокић посјетио „Гросс“

Министар енергетике и рударства у Влади Републике Српске, господин Петар Ђокић посјетио је јуче наше привредно друштво, гдје је са руководством разговарао о пословним резултатима у прошлој и првом тромјесечју ове године.

Предсједница Управног одбора „Гросс“ д.о.о. Градишка госпођа Јелена Петрић упознала је министра са падом цијена концентрата олова и цинка на свјетском тржишту, који је посљедица слабљења потражње због успоравања прерађивачког сектора у Кини. Такође га је упознала са активностима које се воде у овом привредном друштву, посебно са реализацијом пројекта изградње нове депоније за одлагање флотацијске јаловине, истичући чињеницу да ће ово бити инвестиција од неколико милиона евра и прва овакве врсте у овом дијелу Европе.

Министар је рекао да је Министарство енергетике и рударства заинтересовано да наша компанија биљежи добре резултате и обезбјеђује запосленост која је веома важна у овом сектору и у овом крају, те да имамо његову безрезевну подршку у раду.

На крају посјете, договорено је да се у што скорије вријеме одржи нови радни састанак представника наше компаније и министра са најближим сарадницима, како би се разговарало о текућим и ванредним активностима које проводи ово привредно друштво.

 

Ostale vijesti

Adresa

Gross d.o.o. Gradiška
Vidovdanska br. 15
78400 Gradiška

Telefon

+387 56 410 694
+387 56 411 039