Vijesti

КОМПАНИЈА ГРОСС И СТУДЕНТИ РУДАРСКОГ ФАКУЛТЕТА УНИВЕРЗИТЕТА БАЊА ЛУКА

Традиционална годишња, стручна  пракса студената завршних година Рударског факултета у Приједору,одржана је у компанији Гросс 08.06. 2017 године.

По доласку у вечерњим часовима, студенти у пратњи професора Љубе Миљановића и вишег асистента Дражане Тошић су смештени у преноћиште обезбеђено од стране наше компаније, како би се што боље одморили и спремили за сутрашњу праксу.Следеће јутро студенти и професори су се након обављеног доручка, уз пратњу наших искусних инжењера упутили ка јами рудника Сасе и започели праксу. Студенти су имали прилику да се упознају са процесима подземне експлоатације, производње и прераде руде.Циљ спровођења праксе јесте да се омогући најбољим студентима  усвајање знања и вештина које  нису могли  стећи из уџбеника .

По завршетку радова, студенти су имали прилику да прошетају просторијама компаније, да се информишу о условима обављања праксе и запошљавања у компанији, као и да са старијим колегама поразговарају о различитим каријерним могућностима и искуствима. У неформалној атмосфери, студенти су били слободни да поделе са запосленима своје дилеме и потраже савете за развој каријере.

Као и сваке године, наше је задовољство бити домаћин талентованим младим људима, и желимо им много среће у даљем развоју каријере.

Ostale vijesti

Adresa

Gross d.o.o. Gradiška
Vidovdanska br. 15
78400 Gradiška

Telefon

+387 56 410 694
+387 56 411 039