Vijesti

Донација тиму „Парфемџија“

Привредно друштво „Гросс“ д.о.о. Градишка ПЈ Сребреница донирало је ЈУ „Средњошколски центар Сребреница“ из Сребренице, за потребе фармацеутске секције (Тим „Парфемџија“) 300 комада бочица за парфем, односно амбалажу за паковање мириса који производе ученици ове школе.

Ученици ове секције, предвођени њиховом професорицом Светланом Томић, након презентације парфема у овом привредном друштву, упознали су наше представнике да највећа препрека у њиховом успјешном раду, представља набавка (скупе и ријетке) амбалаже за паковање мириса. Како, евидентно, имају знање, успјех и вољу да на најбољи могући начин презентују свој рад, своју школу и локалну самоуправу из које долазе, ова компанија је одлучила да, кроз куповину и донирање бочица, подржи њихову предузетничку идеју.

За парфеме које су сами произвели по пројекту „Синтеза есенцијалних уља и дизајн парфема“, на Међународној изложби идеја, иновација и стваралаштва „ИНОСТ младих 2019“, која је одржана у Бањој Луци, ови ученици су освојили златну медаљу, док су на Такмичењу за најбољу технолошку иновацију за ученике из Републике Српске освојили треће мјесто.

Уједно смо, поводом наступајућег Дана жена (8. март),  од њих поручили израду и куповину оригиналних парфема, које је ова секција креирала и у чему је, евидентно остварила велики успјех.

 

Ostale vijesti

Adresa

Gross d.o.o. Gradiška
Vidovdanska br. 15
78400 Gradiška

Telefon

+387 56 410 694
+387 56 411 039