Vijesti

ДОНАЦИЈА КАЈАКA И ОПРЕМЕ

Пружајући привредни и економски ослонац овом дијелу Републике Српске, „Гросс“ д.о.о. Градишка настоји да на исти начин допринесе развоју и благостању заједнице у којој послује.

Сматрамо да се успјех не мјери искључиво пословним резултатима, већ активним учешћем у активностима друштва за добробит свих грађана.

Наша мисија је да помогнемо у постављању системских рјешења која ће унаприједити квалитет живота на дуже стазе, као и да брзо реагујемо у ситуацијама када је то неопходно и зато посебну пажњу посвећујемо заштити животне средине и ширењу свијести у друштву о њеној приоритетној важности.

Посвећени смо континуираној подршци развоју културе, науке, образовања и спорта, као и учешћу у хуманитарним активностима, те очувању животне средине и екологије, посебно заштите ријеке Дрине и њених притока.

Превасходно због чињенице да смо препознали значај спорта и спортиста, који су често најбољи амбасадори ове средине, одлучили смо да донирамо Општини Сребреница, за потребе ове локалне заједнице, два нова кајака са комплетом опремом,  те тако помогнемо развоју овог спорта, а уједно и да „вратимо младе на обале ријеке Дрине“ и здравом начину живота.

Начелник општине Сребреница господин Младен Грујичић захвалио се на овом поклону и истакао да није први пут да овако сарађује са нашим друштвом, те да ће кануе користити општински штаб цивилне заштите у случају поплава и потреба за спашавањем на води и под водом, као и локални кајак – кану рафтинг клуб у сврху развоја и популаризације овог спорта и туризма.

 

Ostale vijesti

Adresa

Gross d.o.o. Gradiška
Vidovdanska br. 15
78400 Gradiška

Telefon

+387 56 410 694
+387 56 411 039