Vijesti

8. март – Међународни дан жена

Привредно друштво „Гросс“ д.о.о. Градишка ПЈ Сребреница, у сарадњи са реномираном специјализованом установом за пружање висококвалитетних лабораторијских анализа, поводом наступајућег 8. марта – Међународног дана жена, поклања свим својим садашњим и бившим радницама, становницама Мјесне заједнице Сасе и радницама Јавних установа Основна школа „Коста Тодоровић“ Скелани и Средњошколског центра „Сребреница“ из Сребренице, лабораторијски преглед крви и урина и остале биохемијске анализе, као што су креатинин и налаз хормона штитне жлијезде.

Мисија привредног друштва „Гросс“ д.о.о. Градишка ПЈ Сребреница је да допринесе побољшању здравља грађана, посебно жена, јер желимо да улога жена у изградњи модерног друштва буде већа, значајнија и признатија. Сигурни смо да жене својом снагом и искреним осјећањима знају и могу изграђивати љепшу и бољу будућност и садашњост.

Увјерени смо да здравље сваког појединца, а нарочито жена/мајки мора бити приоритет сваког друштва. Жена је стуб здраве породице и здравог друштва. Без здраве жене нема боље будућности и садашњости, због чега смо се и одлучили на овај корак, односно да допринесемо побољшању њиховог здравља.

 

Ostale vijesti

Adresa

Gross d.o.o. Gradiška
Vidovdanska br. 15
78400 Gradiška

Telefon

+387 56 410 694
+387 56 411 039